Door mijn ervaring en kennis van Audi, VW en de andere merken van de VAG groep weet ik feilloos wat de sterke en zwakke punten van uw auto zijn. Daardoor kan ik sneller een diagnose stellen dan iemand die er minder thuis in is. Omdat ik dezelfde apparatuur als uw dealers werk, kan ik heel veel voor u betekenen. Ik werk o.a. ook met het originele diagnoseprogramma ODIS met GEKO inlogcodes. Daardoor kan ik evenveel als de dealer uitvoeren. Denk aan sleutel inleren, sensoren kalibreren, originele accessoires activeren en andere onderdelen vrijschakelen en coderen. Daardoor komen ook steeds vaker garages naar mij toe voor expertise of reparatie. 

Dus heb je een Audi of VW en u heeft een probleem neem contact op, ik kan u zeker helpen.

Heeft u een probleem met uw DSG of S-tronic ook dan kan ik u op een voordelige helpen. 

Nieuw!!

Sinds kort kunnen we ook Porsche op dealerniveau uitlezen en onderhouden. Door investering in de nieuwste Porsche uitleesapparatuur kunnen we elke Porsche uitlezen, coderen, programmeren enz.

ADAS