Wat kan ik voor je betekenen?

 • APK: erkend RDW keuringsstation, een eerlijke prijs, geen vervelende verrassingen. Alle reparaties vinden namelijk in overleg plaats.
 • Bandenwissel en –opslag
 • Onderhoud; kleine of grote beurt volgens de fabrieksspecificaties
 • Alle soorten reparaties; met gebruik van originele onderdelen
 • Storingsdiagnose; met de aanwezige, moderne diagnose apparatuur waarmee de meeste storingen voor ieder merk en type auto te traceren en op te lossen is.
 • Inbouwen van extra opties; zoals bijvoorbeeld een trekhaak en cruise control.

Wat kun je van mij verwachten?

Bij mij is uw auto in vertrouwde handen. Door mijn jarenlange ervaring en mijn gedrevenheid om door te blijven leren en alle vernieuwingen in de autobranche heb ik een zeer brede kennis en verdiepende kennis opgedaan. Mijn expertise ligt in de auto’s van de VAG groep maar uiteraard kunt u ook met andere automerken rekenen op de juiste kennis.

Tarieven Werkplaats:

 
APK incl afmeldkosten en 4-gastest/roetmeting       € 40,-
Uurtarief regulier onderhoud                                     € 66,55
Uurtarief diagnose en storingzoeken                        €78,65

Bandenwissel winter/zomerbanden                          € 25,-

Opslag zomer en winterbanden per seizoen            € 25,-

Prijzen zijn incl. BTW

Om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen dient een voertuig APK gekeurd te zijn. Wanneer moet een auto gekeurd worden? Een nieuwe benzine auto moet na 4 jaar voor het eerst gekeurd worden en een diesel auto na 3 jaar. De benzine auto moet dan om de 2 jaar gekeurd worden totdat deze 8 jaar is. Dan gaat de keuring jaarlijks in. De diesel auto moet direct jaarlijks gekeurd worden na 3 jaar.

APK vergeten?

Een APK keuring is 12 maanden geldig. Veel mensen vergeten vaak op tijd een afspraak te maken voor een nieuwe keuring. Uiteraard ontvangt iedereen een herinnering van de RDW, maar wat is er makkelijker dan ook een berichtje van ons te ontvangen zodat er direct een afspraak gemaakt kan worden.

Wilt u jaarlijks, ruim vooraf, herinnerd worden dat de vervaldatum van de keuring er weer aan zit te komen? Geef dan de keuringsdatum aan mij door, dan zorg ik ervoor dat er voor u tijdig een nieuwe afspraak ingepland wordt!

Wat kost een nieuwe APK keuring?

De standaardkosten voor de keuring zijn € 40,00 incl. BTW (indien u de APK combineert met een grote beurt, vervallen deze standaard kosten en krijgt u de APK-keuring gratis).

Mocht uw auto afgekeurd worden en zijn er extra reparaties nodig om de auto te laten goed keuren? Dan neem ik altijd contact op over de bijkomende, maar noodzakelijke reparaties . Voordat ik u bel zal ik de kosten van de reparatie in kaart brengen en bij het doorgeven hiervan een heldere uitleg geven.Ik zal hier te alle tijden met u bespreken wat mijn advies is. Pas na overleg en goedkeuring van uw kant, zal de reparatie uitgevoerd worden.

Waarom kiest u voor Autoservice den Hollander voor uw APK keuring?

 • Herinnerings-service (per mail of whatsapp)
 • Eerlijkheid en openheid over de stand van zaken
 • Meedenken in oplossingen over de mogelijkheden bij eventuele verplichte reparaties
 • Deskundig advies
 • Een heerlijke kop koffie als u wilt wachten tijdens de keuring
 • Gratis bij een grote beurt

Om ervoor te zorgen dat uw auto goed blijft functioneren, is tijdig onderhoud van groot belang. U kunt bij Autoservice Den Hollander terecht met ieder merk en type auto, uit ieder bouwjaar. Voor het onderhoud wordt er altijd gebruik gemaakt van originele (A-kwaliteit) onderdelen. Dit is belangrijk om, bijvoorbeeld bij nieuwere voertuigen, de fabrieksgarantie en fabrieksspecificaties te behouden. Mocht u ervoor kiezen het onderhoud altijd door mij te laten uitvoeren, dan wordt er een digitaal onderhoudsboekje bijgehouden. Zo kunt u altijd inzien wat er aan uw auto is gebeurd.

U kunt terecht voor kleine en grote beurten (op afspraak). Heeft uw auto een grote beurt nodig? Combineer dit dan met de APK-keuring. U krijgt namelijk de APK gratis bij een grote beurt. Hiermee bespaart u dus sowieso de 40,00 die normaal voor de APK gerekend wordt.

Ook zijn er mogelijkheden voor haal- en brengservice van de auto. De mogelijkheden hierin kunnen besproken worden tijdens het maken van een afspraak.

De banden van uw auto spelen een belangrijke rol bij uw eigen veiligheid en die van anderen. Wanneer u veilig en comfortabel wilt rijden, zijn goede banden een vereiste. De band vormt immers het enige contact met het wegdek. U moet hier dus altijd op kunnen vertrouwen. U kunt bij ons terecht voor alle merken, soorten en maten banden. Doordat wij banden en velgen scherp inkopen bent u bij ons altijd verzekerd van een gunstige prijs. Ook voor winterbanden kunt u bij ons terecht.

Winterbanden, zomerbanden, vier seizoen banden, run flatbanden, balanceren, bandenreparatie, premium bandenmerken (Michelin, Continental, Goodyear, Vredestein), nieuwe banden, bandenwissel, bandenopslag, verkoop velgen, lichtmetaal, staal.